ORGANISM DE
CERTIFICARE

Prezentare

Business Quality Cert SRL este organism de certificare al sistemelor de management, in domeniile :

    sig_bq
  • calitatii conform SR EN ISO 9001:2015;
  • mediului conform SR EN ISO 14001:2015;
  • sigurantei alimentului conform SR EN ISO 22000:2005;
  • securitatii informatiei conform SR ISO/CEI 27001:2013;
  • sanatatii si securitatii ocupationale conform SR OHSAS 18001:2008.

Business Quality Cert – Ne-am stabilit obiective “masurabile”. Cunoscatorii stiu de ce. Si le-am îndeplinit, consecventi fiind, cu rabdarea specifica auditorilor de clasa. N-am ales un drum simplu, dar cu atat mai savuroasa e victoria. Ne-am aliniat la start alaturi de o concurenta acerba, dar ne-am antrenat la cele mai prestigioase instruiri din tara si strainatate.
Am format un “dreamteam” de auditori carora le-am adaugat in cv-urile cu gabarit depasit de experienta profesionala noi competente: comunicare clara, atitudine prietenoasa, respectarea promisiunilor.
Pentru fiecare efort disciplinat, am primit un premiu.
Suntem pasionali, punem suflet atunci când certificam organizatiile dumneavoastra. Stim ca prin certificarile noastre ati devenit mai puternici. Si noi mai profesionisti.

De ce ar trebui sa alegeti BQ Cert ca partener in obtinerea certificarii?

  • pentru ca echipele noastre de auditori profesionisti cu experienta in domeniile evaluate, nu se comporta ca si inchizitorii din Evul Mediu, dar vor fi extrem de obiectivi si impartiali.
  • pentru ca nu vrem sa devenim prieteni ci parteneri corecti cu care sa aveti o colaborare pe termen lung, deoarece certificatele BQ Cert sunt acordate pe o perioada de trei ani dupa care sunt reînnoite! Sau nu!...dar despre acest lucru speram sa avem ocazia sa mai vorbim.

Dupa toate aceste informatii prezentate credem ca stiti ce vrem si ce putem sa facem!
Daca doriti sa va certificati sau recertificati, nu trebuie decat sa ne contactati... iar noi suntem siguri ca putem constitui o alternativa viabila in alegerea organismului de certificare.

Cu BQ Cert, afacerile au o calitate certa!

Business Quality Cert – Facem imposibilul posibil. Pe cuvant.